Исталация на кухненско оборудване Научи повече
Ремонт на перално оборудване Научи повече
Ремонт и поддръжка на Барово оборудване Научи повече
Миялно оборудване Научи повече

  Фирма  Китчън сървисис е сред лидерите на българския пазар в предлагането на сервизно обслужване на професионално кухненско и барово оборудване. Високият професионализъм, огромният опит на една от водещите фирми в бранша и нашата философия  - „ Да предложим професионално и качествено сервизиране на Вашето оборудване е повече от търговия”, правят Китчън сървисис най-подходящият сервиз на професионално кухненско оборудване.

  Предметът на дейност на фирмата е сервизно обслужване на хотелско кухненско оборудване, ресторантско оборудване, барово оборудване, машини за сладкарско производство и оборудване за пицарии и болнични кухни.

   Китчън сървисис предлага сервизно обслужване на голям набор от марки конвектомати, ледогенератори, миялни машини, миксери, кафемашини, скари, шейкъри, сокоизтисквачки, месомелачки, хладилно оборудване и др. Консултантските услуги и богатата гама на резервни части за повечето професионални кухненски уреди предлагани на пазара допълват набора от услуги, предлагани от Китчън сървисис.

Go to top